Please help ! Sya nak dekat due bulan 7 ni :( tapi risau x dpt bgi anak susu bdan sbb puting x kluar

Sya sllu dah cuba kluarkan puting tu tpi balik ke asal dia,, susu mmg dah besar skrg nnti lepas brsalin bengkak la sendirinya tapi nak bgi bby susu dari puting tu mmg teringin sgt tpi kena pam juga isi dlm botol bru dpt bgi susu ke bby :( ada tips2 x ya utk bgi bby dpt hisap puting jenis masuk dlm ?

1 Trả lời

boleh je direct feed even inverted nipple. join group fb happy breastfeeding malaysia...kat situ rmai LC yg dh bantu ibu2 inverted nipple