Baby tak bergerak...

Normal ker baby kurang gerak??? Dh try mkn mcm2... Tp still xaktif sgt... Biase nye lau tdo ngering ke kiri die akan gerak2 jgak... Tp skang xrase dh... Perut rase mcm keras dan susah nak nafas... Risau rase... kandungan dh 28minggu... Tlg sye... #ankpertama #tlgsye

2 Các câu trả lời

kalau tak cukup 10 gerakan better check kt hospital.

5y trước

betul2 10 gerakan 1 hari. contoh kira gerak start dr 9pg sampai 6ptg. kalau kurang drpd 10 gerakan tu kena refer terus dgn hospital. boleh jd bahaya dkt baby.

Sis try makan makanan manis.

5y trước

Sye dh mkn benda manis... Cake dgn coklat... Tp masih kurang bergerak...