Cucuk kancing gigi

Normal ka lepas dua minggu cucuk kancing gigi (ATT) baru rasa lenguh-lenguh tangan?? Saya anxiety disorder mudah panik bila lenguh-lenguh mcm ni😩

3 Các câu trả lời

ya normal. klu terlalu lenguh mkn panadol nanti kurang sikit lenguh tu

2mo trước

ada je yg mcm awk. lenguh xdtg on the spot

Saya aritu lepas cucuk lenguh seminggu pastu tak rasa apa dah.

4t trước

sy lepas cucuk xda rasa apa..lepas 2mggu baru rasa.. alhamdulillah ni ok dah..