Kurang berat badan

Normal kee kalau trun berat badan mse mgndung , alahan terok jgk ,

13 Các câu trả lời

Normal je tapi cuba try n error makanan yg awk boleh mkn.. Kalau boleh mkn maggie, mkn je maggie tambah la sayur ke apa ke.. Saya dulu mkn sushi.. Tapi jgn mkn sushi yg mentah, mkn yg betul2 masak punya.. Mkn buahhh2 yg lalu mkn.. Jgn mkn nasi sbb muntah seksa 😭

normal sis. turun berat xpe, janji monitor pkembangan baby. as long as baby mbesar ikut pkembangan yg sepatutnya, dah ok dah. sis try and error ape yg boleh makan & xboleh makan utk kurgkan alahan.

Sy awal prgnant teruk alahan keluar masuk wad. Dkt 9 kg berat turun. Skrg dh nk masuk 8 bulan, berat still tak naik mana. Sebelum prgnant lagi berat dari masa prgnant 😆

3y trước

Berapa kg sis?

Sy pn kurang brt bdn..dh 5 bln pn..still bmi x ckup..org mgndung mkin gemuk..kte mkin kurus🤣🤣tp td scan..baby elok je mbesar..so xde mslh sgt klu xnek berat pun.

3y trước

Brapa kg sis dan bmi brapa?

now pregnancy sy ke 4. and history sy mmg akan turun berat time pregnant. to alhamdulillah anak semua sihat elok takde effect. plg byk sy turun 10kg.

normal je. saya 14minggu pun 5kg turun. makan pun mcm dalam pantang, ayam bakar dgn nasi kosong tu pun nasi tak sampai separuh pinggan

sama la, sy pun turun berat sbb xde selera mkan.. tp scan baby smua okay ikut usia kandungan

normal sis.. sy pun sma... turun berat badan..

Tp sy mengalami hyperemsis , hmm yg mabuk terok

3y trước

Sy pun hyprem jugak. Makan minum tak lalu langsung. 😭

Normal sis.. yg penting ibu n baby sihat..