Hai momies..normal ke berat badan trun Sekarang dah 18week.vitamin boleh naikkan berat badan tak?

3 Các câu trả lời

kena tgk jgk berat sebelum mengandung normal atau tak? kenaikan berat sebelum ni naik normal atau mendadak? takut terlalu naik berat nanti penyakit lain pulak yg dtg

saya turun sbb alahan kuat tak lalu makan..nih dh hbis alahan selera makan pom dh ada hrp checkup nti naik lh..

Kalau doc advice kena makan supplement tambahan, then boleh lah.