normal ke 36 weeks start sakit sakit?

normal kee 36 weeks sakit sangat pinggang dan bahagian bawah? mcm kepala baby kat bawah. kadang nak berjalan pun kena berhenti kepit kaki dulu. dh okey baru jalan..korang bersalin week berberapa ? #1stmom #1stbaby

13 Các câu trả lời

sy takde rasa pape . mcm tak sarat jee haha . tahu tahu 36w5d sy bersalin . jalan dah bkk , bila baby masuk laluan pun tak tahu . sbb masa last scan 7 bln . Tp dri 6 bln doc ckp kpala bby kat bawah tp tkde lak ckp dah masuk laluan . Alhamdulillah skrg bby da 2bln lebih .

11mo trước

sy pun Tatau . sbb sy kerja taska . jd sy aktif dukung budak ., jln sana sini , buat kerja tu ni . stu lg sy buat senaman yg utk berslin tu . search je . sy buat tu tp tak sllu laa . sy kerap mcngkung jgk . lepastu sblm sy bersalin tu sy mkn durian petang tu, mlm tu air ktuban da leaking . cek jln dah 2cm . terkejut betul masatu 😆. awak cuba buat senaman , banyakkan gerak . insyaallah bby cepat masuk laluan .

sama sis...saya pun first mom.. klau dduk rasa senak je kat bawah..rasa mcm kepala dy kat bawah je..jalan x boleh kepit2..rasa nk jalan kangkang je sebab sakit..saya pun 36 week🥰mungkin tanda2 baby tu dah turun kot..

anak pertama - anak ke4 beranak 38- 39 week . x pernah limpas due bersalin . 🥰 37week kerapkan berjalan untuk cepaat bukaan . tapi jangan smpai penat ya mommies

Aah normal, tu kira okay start sakit2 36 weeks, ada yg strt sakit2 awal dari tu, menahan je la huhu dan xtahan sangat makanlah paracetemol

11mo trước

saya start sakit2 bawah tu dari 16 weeks first pregnancy dulu. physiotherapist diagnose saya SPD huhu. katanya kalau tak maintain exercise, next pregnancy akan start lagi awal.

normal tuu . sy start sakit2 jugak masa tu . tapi baby tkmau keluar awal . ending overdue . 40minggu 6hari

Sama,ms ank 1st x rasa..tp nurse ckp ank no 2 mmg akn terasa skt² ..lg² bawah prt tu,nk jln mmg skt.

4 org 36 week+..3 org 37week+.y ke tujuh baru ni plg awl 36 week 2 day

1st baby 39w6d, 2nd baby 38w5d, 3nd baby 40w2d 🤣

1st baby bersalin 38w2d. 2nd baby 39w4d 😉

Normal😊 first pregnancy, 37 weeks