33week.. kurg kuat tendangan

normal kee 33week daa rase kurg kuat tndgn baby?? sblum nii kuat jee. tp skrg daa kurg kuat, tp ttp aktif mcm biasee.. ##ingintahu #bantusharing #seriusnanya #firstmom

4 Các câu trả lời

Ya normal. Sbb bby dh ada sleep pattern, ruangan dh xbnyk. So ibu mmg kena pantau betul2. Klu sy, bby akn tndg klu sy tekan2 sikit perut smbil baring mengiring. Dan bby bpusing2 masih aktif mcm biasa.

Ye sis saya pon merasai mcm tu, baby still aktif tapi gerakan tak kuat seperti sebelum ni. Dia dah besar ruang dah takde sngt hihi. Moga anak kita semua sihat sempurna amin🤲🏻🥰

Mngkin sbb baby dah membesar & xcukup ruang

ya