BBBOOOMMMM.....!!!!

Normal ke!!??....ary ne dh 28w4d...sejak masuk 28w ne....perut rsa mcm nak meletup je...trutama bila bdiri lama or duduk, klau bjalan kehulu kehili x ada plk rsa, cuma time bdiri n duduk je rsa mcm nak bomm dh nk meledak😹

7 Các câu trả lời

Sama sis...klu berjln kehulu ke hilir xdek rasa apa²....tp ble duduk atas kerusi kt ofis,kuat je dia tendang🤣

Kannn..sama lah saya..baru 26 weeks..kalau jalan ok je..tp kalau berdiri setempat @ duduk memang terasa sgt..

Hehe. . Kan.. apetah lgi kalai 30++ weeks keatas. Nah mmg rasa boom2 je😂😂😂

Tu biasa..lg2 kalau dah 30w keatas...mcm xlarat nak bergerak

Ade baby kann 😂

Biasa la tu

normal sis