Masuk mall je mesti sakit kepala/hidung/tengah dahi

Normal ke ya? Saya pun x tau ni ada kaitan dgn pregnancy ke tak.. tapi kebelakangan ni bila saya masuk mall mesti jadi sakit kepala, pangkal hidung, sakit mata.. klau pasang ekon kat rumah tak pula jadi macam ni.. ke ada kaitan dgn sinus ya?

1 Trả lời

Sis trimester ke brape? Kalau trimester kedue ade hidung2 brair tu normal.. n mcm sy kalau klua lame pn pedih mate..

2y trước

Okey same dgn sy mase 14 mggu mmg hidung gatal 😁 tp normal je sis..