Bleh share x korang alahan bape minggu?Sy 5minggu xde apa² pun berlaku sama seperti seblum pregnant

normal ke x normal?

19 Các câu trả lời

Normal puan takde alahan. Ramai yang nak macam tu. Jangan di mintak nak ada alahan. Takut tak tertanggung. 🤭

3y trước

tulah moga teruslah xde alahan takut x normal...tq yeperkongsian

Ank first smnggu je alahan lps tu ok..cuma sy second skrg ni kerap plk muntah,pening,x blh mkn msakn sndri..

3y trước

ye ker....tqatas perkongsian

sy pun skrng hamil dlm minggu takde rase ape2 alahan lagi..mungkin belum lg kut hehe

3y trước

ye kot...moga terus kuat tanpa alahan...

alhamdulillah tiada apa2 alahan dari first smpai skrng 37 minggu 4 hari 🥰

3y trước

alhamdulillah

start dari 6 week smpai sekarang 31 week. 😁

3y trước

tq share

sy start alahan bln ke2 sampai lar beranak nie

3y trước

ye ker...tq atas respon

masih awal. normal "tak rasa pregnant" lagi.

3y trước

tq respon awak

saya alahan truk smpi 14 minggu

3y trước

tq atas respon

lain orang lain ragam...

3y trước

btl²...tq atas respon