First baby

Normal ke tapak kaki bengkak , dh 33 week

6 Các câu trả lời

xpasti normal ke x..Sebabny Saya sebelumnie preg xpernah kena bengkak kaki tapi yang kalinie tetiba kena bengkak kaki .Doc suruh monitor tekanan darah aje..

Sapu minyak panas sblum tdo, pastu pkai stoking, bnyakkn bedrest, sya waktu pregnant kaki bengkak sbb berdiri terlalu lma bila buat kja rumah,

tak normal kalo diikuti dengan kencing kotor (protienuria), BP high, pening kepala, muntah2, pandangan kabur dan pedih ulu hati..

normal je sis.. sye smpai Tak boleh pakai kasut.. org kata bagus sapu kunyit ...Tapi Tak Cuba Tak tau okay tak

Normal. Saya sapu minyak panas and pakai stocking. Masa tidur saya tinggikan kaki

normal sis,, nnti lps bersalin hilang laa,,mcm sye😃