Mommy 35w 5d

Normal ke susah nk kira gerak bby .. Bby gerak je tpi tendang kuat tu kurang . Mcm mna nk kira .konfius laa huhu boleh tlg explain mcm.mna tak ghisauuu kdg²

2 Các câu trả lời

Kalau mcmni sis mkn benda manis (under control tau🫢) dgn minum air sejuk . Cnfrm dia akn tendang kuat & aktif . 1 lg kalau sis baring goyang2 kan kaki tu kiri kanan slow2 tu pun bantu jgk dia gerak / tendang kuat

Sama la 35w 3d, ada masa dia aktif ada masa tak. Macam harini slowwww aje 😩