Spotting light chocolate brown colour

Normal ke spotting warna coklat masa minggu ke 6 pregnant?#pleasehelp #bantusharing #firstmom

7 Các câu trả lời

sis pergi hospital sekarang emergency..saya baru je 3 hari lepas keguguran (7 minggu lebih kandungan)..saya asalye hanye spotting sikit saje lebih sikit dari sis, mase buat scan baby ok denyutan semua ok..esok ye spotting makin banyak doc cek baby masih ok..lusa saya terus bleeding cek baby jantung ye tak berdegup, saya sempat makan ubat kuat rahim mase hari kedua spotting, ppum tak bagi saya makan pada asal ye, sampai la saya decide pergi swasta baru mereka bagi, tpi baby tetap pergi. awak kena cepat pergi if doc kerajaan tak kasi awak cube ke swasata ye.

kalau spotting makin bnyak terus ke emergancy sis, jangan takut nk pergi hospital. Doktor akan cek, hari tu sya spotting dorg scan, amik darah and kencing, kalau okey, tak da la ap, awak boleh kluar. kalau kes saya sbb spotting tu tanda gugur, lps balik dri emrgncy ptg tu, esk pagi, sya heavy bleeding and trus gugur, kadang spotting boleh jadi normal and tak normal. bukan nk takutkan sis, balik ke doktor trus😊

lebih baik terus pergi check dengan doktor . saya mengalami seperti ini juga ketika kandungan berusia 7w2d. saya pergi check dekat klinik swasta dan doktor katakan itu adalah miscarriage threaten dan bagi makan duphaston. kalau pergi hospital, doktor akan terus tahan di ward untuk pantauan.

2y trước

sekarang sis ok ke? kandungan mcm mne?

pada sy xnormal mommy..kandungan sy kali ni keluar spotting..sblm ni xde plak gitu..terus refer klinik berbayar..doc prescribed duphaston ubat kuat rahim..alhamdulillah skrg dh 6 bulan..sy doakan urusan mommy & baby dipermudahkan..doakan sy & baby jugak ye🙂

kalau spotting mcm tu rasanya okay sis. sy pernah mcm tu msa awal2 dulu. selagi takde bleeding inshaallah okay. nak kepastian lagi boleh refer doc sis.

better g klinik check, bole jadi tanda rahim tak kuat. benda2x bkaitan dgn baby ni ,better g check terus ja.

Tidak normal. Jumpa doktor untuk scan dan dapatkan ubat.