sesak nafas

Normal ke selalu rsa mcm tak boleh bernafas bila dah 26 mngu ke atas? Slalunya kalau mommy2 rasa mcm tu, apa yg perlu buat ye utk redakan rasa sesak nafas?

1 Trả lời

Baby makin besar. Rahim pon makin kembang jadi akn tolak tulang rusuk ke atas punca rasa sesak nafas. Sis bnykkn rehat bila jadi sesak nafas tu. Atau amik air pns n try sedut bgi buka ruang dalam hidung. In shaa Allah rasa selesa skit. I is ada sediakan grup wasap untuk kita sembang lagi rancak untuk kita bertanya or keep sharing ilmu bermanfaat sepanjang prgnt, ttc & sejak jadi mommy ni. Sangat dialukan mommy to be, ttcian & mommy already tuk join 🤗 Just click this link ☺️ https://chat.whatsapp.com/GC0ByPaLLG830Yfr6zx1xw