Sesak nafas

Prnh kh ibu2 mengandung mengalami sesak nafas ? Bkan juga sesak nafas mcm mna tp bila brnafas tu kdg2 rsa susah semput tu

5 Các câu trả lời

Samalah kita, pernah ckp juga pada nurse, dia ckp biasalah tu sbb pregnant, lagipun bdn berisi 😅 Lps tu klu perut kosong / lambat mkn pun akan rasa lemau, lembik mcm org nak demam, nafas pun rasa tak cukup.

2y trước

Ya sma lh 🤦‍♀️ lbh2 msa mkan tmbh rsa ssah bnafas tu

Saya pun skrg macam tu dah 20weeks ada juga tnya doc tapi dia cakap sbb berat badan naik dan hb low sesak nafas sikit dan berdebar2 smoga baby kita sihat2 ya momies 🫰🏼

8mo trước

Aamiin Ya rabb , sis dah besalin juga ke ??

nnti ms chckup puan bgtw doc n nurse yg jg puan k...nnti doc akn bekalkan inhaler..ms tido pastikan tggikan bntal..supaya tak alami sesak nfas..mg dpmudahkan segalanya amiin

2y trước

Tu lh cdg jmpa dc d swasta juga.. Siang ok tp bila mlam tu urm

Pernah masa first pregnancy. Macam more to mengah2, tapi rasanya memang normal lagi2 trimister 3

2y trước

Nurse tak bagi ubat pon, katanya normal jugak. Cuma nasihatkan masa tidur kena tinggikan bantal

pernah ya allah tk tido sehari lps pukul 2/3ptg baru dpt tido