18week 4day

Normal ke sebelah tetek dah keluar susu? Btw saya preg anak first.#bantusharing #firstmom #firstbaby #18week #mom #malaysia

2 Các câu trả lời

normal. saya nmpk kerak putih dan sikit berair. just bersihkan secara lembut je. td lepas senam, baru ada kerak sebelah lg, dan bila bersihkan ada air sikit keluar dr puting. jngn cuba2 picit bg keluarkan susu tau. just bersihkan dgn lembut je.

3y trước

Oh yeke. Tula takut juga sbb igtkn xnormal. Mmg sy xde picit2.. sbb org kata kalau picit nt contraction awal.. mmg lepas keluar tu saya bilas dgn air je. Xkasar2..thank u ats respon 😊

Awalnya. Cuba sis search artikel dlm TAP ni, mst ada jawapan.