sakit, bisa2 badan

normal ke sakit2 & bisa2 badan, kaki ..dah 7 bulan.. sebab baby makin berat ke masuk angin ke cmne? 😓

1 Trả lời

sakit badan/kaki tu normal sbb badan kita bawa satu org lain. & baby makin membesar, byk zat2 badan kita yg dia serap. takda istilh badan masuk angin, mcm mana angin nk masuk badan?😅

2y trước

normal sakit² badan. kaki sy masuk 7 bulan da start bengkak sakit nak berjalan sbb baby berat sgt. tapi yg masuk angin tu x tahula sis🥲