normal ke sakit ulu hati ?

Normal ke sakit ulu hati dari malam sampai ke pagi. Sebelum ni jarang kena, harini dan semalam dia serang. Sakit nya, hmm. Lepastu perut pulak berdenyut kenapa eh ? Check test upt 2 kali, 2 kali jugak double line tapi samar2.

1 Trả lời

mungkin tu petanda sis hamil. sbb setiap org berbeza simptom kehamilan. kalau samar² tu tetap positif. tp seeloknya cek upt selepas 2 minggu missed period. sbb takut chemical pregnancy je kalau awat sgt.

5y trước

Okay thank you sis. Nanti lepas 2 minggu cek upt lagi. Ataupun terus g check up. ☺