SAKIT BAHAGIAN BAWAH PERUT

normal ke sakit bhgian perut masa kndungan usia nak masuk 22 weeks? sakit kdng² je, x tratur.. x selsa dbuatnya kdng² 😅 bila bby gerakkk kuat sngat, ya allah, sakittt dia rsa nak tkncinggg 🤭🤭#seriusnanya #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #pejuang_garisDua

1 Trả lời

Sakit mcm mana tu? Dia menendang ke? Saya 21minggu dah macam2 sakit dah 😂 sampai menangis. Tapi bila sakit kat perut tu maybe sebab kita salah bangun. Normal je sebab anak kita ni tendang maknya. Kadang lupa tgh pregnant. Main bangun je hahaha.

2y trước

bukan anak kdua, jauh juga jarakkk sy punya anak kdua dngan anak sulung, anak sulung dh 5 tahun sis.. x tau pulaa sakit bhgian czer tu nyilu² rsa bila bby gerakk, ya sis, sy pun nak cuba bsalin normal tahun depan juga, bulan januari 🤭🤭 smoga kita dpermudhkan sgala urusan..