Sakit

Normal ke sakit area yg saya mark tu? Pedihhh sangatttt ??saya pregnant 33 weeks. #bukangambarsebenar

Sakit
28 Các câu trả lời

Samaaaaa...ingat saya sorang je..pastu bila tanya orang keliling semua tak tahu...😅😅😅 saya 35w...

Normal kot . Kdg2 ade kene jugak .. 33 week 4hari ,, kene rilex dulu ddk diam2 .. Bru dia hilang

Normal sy pun kene 34 week dah g klinik dr check xde apa2 kaki baby je sepak tu sakit

Saya tnya doktor.. Tu bahgian kaki baby.. Kalau boy memang aktif tendang2 hehehehe

Ya. Doctor kata normal tapi Kita Akan sakit macam kena cucuk something tajam..

sama la ngan sy.. lg2 klu tido mengiring bila bgn sakit sgt

Normal sis sya dulu pun sama smpai susah mau gerakkan badan

saya pon sama sejak perut 6bulan ni selalu sakit kat situ

Sama la sakit dekat situ masa 12 weeks.. entah la

Ya sis normal, sebab sy pun selalu sakit bhgn tu