Alahan bau suami

Normal ke rasa tak suka dkt dgn suami. Bau suami busuk. Rasa geli dgn suami sendiri? 😭😭 Suami dah merajuk 🤣 Dulu first baby, tak boleh tak bau suami. Tidur pun hidung dkt kulit suami. Dapat boy. Second baby, tak boleh bau suami. Rasa tak suka sgt. Harap baby girl 🤪

11 Các câu trả lời

saya pulak anak sulung dulu , suka menempel je dengan suami pastu manja kalau suami pergi mana2 je saya menangis asyik nak berkepit je tak bagi suami tinggalkan kalau suami pergi kerja kan saya hari2 chat dan video call rindu lah haha yang keluarnya baby girl kedua ni pulak , taknak dengan suami rasa rimas kalau nak manja2 , pastu bau suami tak suka hari2 suruh suami mandi hahaha tapi taktaulah gender apa .. tapi nasib lah suami memahami 😌

Samalah dgn Suami tak suka bau dia takde masaalah bau badan tp ntah memang tak suka bau dia ... kalau Suami dekat² nak muntah rasenye ..kesian KT Suami tp tu lah .. mula² merajuk jugak dia ..tp bila Kita slowtalk alhamdulillah dia dah mula faham ..sbb sblm ngndung takde masaalah Pon time ngndung je

saya dari anak first smpai nk masuk anak kedua mmg takleh dekat dgn suami . suami pakai minyak wangi pun saya tak suka sakit hidung . normal sis kalu ade alahan mcm ni .

sy ingtkn first trimester je alahan dgn suami, msuk trimester ke 2 xleh duduk dkt2 dgn suami, rasa xselesa sgt. tp tkt jgk nk gtau kt dia. tkt dye terasa. 🤣🤣

saya sekarang first baby , mmg tksuka bau suami. rasa mcm mana entah HAHA . sampai dia merajuk x nak cakap lah dgn saya 🤣

Normal sis, masa alahan awal pregnant haritu pun saya tak boleh bau suami 😅😂 ni dah nak masuk 5 bulan baru okay hihi

sma la sy pun tak suka bau suami .... rasa mual nak muntah ... klau tidur pun selalu sy yg tdur dulu bru dia ... 😅😅

Alhamdulillah saya sampai ank ke 4 takde alahan bau suami .. 😁 lagi suka bau suami adalah .. hahaha

Haha samalahhh. Dkt sebulan jugak tidur asing asing Skrg alhamdulillah nk berkepit je pulak 😜😜

hi mommy. ada je mommies yg alahan mcm ni. normal je.