Trimester 3 minggu 32

Normal ke rasa sakit sengguggut tapi tahap sakit tu 1-3 boleh tahan lagi tapi xde perut mengeras just sakit sengguggut je..dah berhari2 cuma klw dlm sehari tu rasa sakit dlm 4 atau 5 jam pastu dah xsakit dah

2 Các câu trả lời

huhu msa anak 1st sy dlu rasa sakit segunggut. sy pegi la LR. doktr cek dah 5cm(32w).. emrgncy czer trus.sbp baby masih sonsang..

3mo trước

sehari sj tp dlm sehari tu 3 4 kali mcm tu.. x sakit sgt.. cuma rasa mmg sebijik sakit segunggut.

Normal... Tu mcm false contraction...