28w3d baby dah rasa dibawah

Normal ke rasa baby sudah di laluan baby umur 28w3d?? Rasa sgt dia gerak dibawah bukan di perut kiri atau pon kanan. Dia skrg rasanya ada dkt bahagian bawah, sbb sy rasa gerak dia dibawah pusat sy.

3 Các câu trả lời

sama sis.. sy start 23 week lg kepala baby dekat bawah.. skang 31 week dh rasa ngilu n sakt dekat bawah.. baby pom bnyak mngeras.. nurse pom dh sruh prepare brg2 n msuk dlm keta siap²..

2y trước

tnda brsalin lain.. tnda baby msuk laluan xsmstinya baby nk lahir xlama lg.. klau baby msuk laluan pom kdg² 3-4 mggu kemudian bru brsalin..

samalah dgan saya . start 25 week dh rsa sakit sgt kt bwah . bila scan rpanya kpla dh ada kt bwah . smpai skrg 29 week pun dia msih kt bwah jgak

2y trước

doktor suruh sedia brang baby je . sbb skrg rmai yg bersalin awal . sy admit ward haritu pun dlam 5-6 org delivery around 28-32 w .

Normal kepala bby di bawah, xmasuk laluan pun waktu ni. Tp possibility utk dia pusing masih ada smpai 36w.

2y trước

Takla. Itu cuma petanda bby blh duduk posisi yg btul utk bsalin normal. Nk bsalin nti ada tanda lain.