Rasa nak terkencing selalu

Normal ke rasa asyik nak terkencing, kadang tngh mlm tidur tu tersedar nk terkencing sngt walhal sebelum tidur tk minum bnyk ii pun?#firstmom #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal sis , bagus amalkan minum air banyak sis supaya air ketumban banyak , saya pun macam tu sis 🤗

2y trước

jangan banyak fikir dan angat berat sis, kalau ada lihat keputihan sis mesti rehat dlu buat kerja .. 😊 saya doakan sis kali oke dan baby sis sihat 🙏

normal je awak. saya pun mcm tuh juga.

2y trước

Tq