Alahan

Normal ke pregnant tapi tiada alahan ? Sy first time pregnant and dah nak masuk 7 week. Sy pelik tambah risau ?

49 Các câu trả lời

Syukur xde alhn ..normel lh tu sis .. Sye yg ada alhn ni dh xlarat dh .. Nk MKN xbole .. Nk mntah blek .. Bawu wap nsii pon xboleh..

Belum lg kot.. sy 7week blum lg ada morning sickness.. masa 14week keatas tak silap baru morning sickness teruk huhu

Xpun. Spupu sy xpernah pun ade alahan mse die pregnant dlu. Baby ok dan sihat . Cuma sy je alahan terok...

7weeks sy pn xada alahan. Start 9weeks haa dari muntah sikit2 sampai semua nak muntah pun ada..

normal sis... saya dulu mggu ke6-ke 17w alahan. masuk mggu ke 18 baru ok.. br xmuntah bila mkn...

Sy dah 18w.. Mmg x da alahan.. Syukur.. Cuma bila masuk 18w ni extra letih.. asyik rasa nk tdo ja..

Bersyukur lha takda alahan sis .. macam saya start 6 weeks dah teruk sampai kena tahan ward

Sy pon 7week xde alahan..syukur sgt..smua sy makan..cume time gosok gg jela rse loye

kekadang alahan tu lambat , mcm saya dah 13 weeks baru dapat alahan .. awal awal tak ada pon

Untunglah kalau x de alahan..saya x larat bilang hari bila la nak berhenti alahan ni..