Normal ke 2 bulan x de rasa apa

Normal ke pregnant 2 bulan x de rasa apa tapi perut ada kream kream... Perut belum besar normal ke ye...

6 Các câu trả lời

Cuba expose kan ttg perkembangan janin mcm mana. 2 bulan baru besar mana. 2 bulan tu rahim dh membesar, tapi smpai takat mana. Pastu agak2 dia baru kat mana kat perut tu. Xsalah pun utk puan aware pasal ni. At least dpt imagine janin tu dh kat mana. Kalau xtau, baby kecik pun kita duk pegang perut, pastu xrasa apa2, kita pun jadi kalut runsing. Sbb 2 bulan ni baru 8mgu++, Kalau Sy time ni doctor scan pun kot bawah lg, sbb dia bgtau baby kecik, masuk 2nd trimester baru start scan perut.

Kenapa rasa tk normal sbb perut tk besar je ke? 😅 2 bulan pun janin besar mana je, nak rasa bebetul pregnant tunggu la dah 3rd trimester nnt kembang semangkuk terus sampai nak tarik nafas pun susah. Enjoy the pregnancy, jangan risau sgt perut tk nampak lah apa lah. Nanti perut dh naik rindu perut kecik pulak 🤭

3y trước

Biasa laa tuu 😅😂

2 bulan tu janin lagi kecik dari anggur, cmne nak rasa?🤣 check lah dekat asianparent ni kan ada bagitau size & perkembangan baby mengikut bulan dan sebagainya

If rasa cramp2 tu, kira ada la tu 😁

3y trước

Betul tuu 🥰

normal sis..bby kecil lagi

kecik lg