20 week baby bump

Normal ke preggy tp perut tk nnpk mcm preggy ? Sy prnh tnya mama sy dia ckp dia dulu 7 bln pon org tkthu preggy sbb tinggi thu2 beranak je.. risau plk ada ckp tk normal untk baby… tp dh prgi jmpe scan pakar dia ckp normal je ukuran smua tkde apa🫠 sy hanya buncit mcm lepas mkn tu😂 #pleasehelp #firstmom #bantusharing

11 Các câu trả lời

untunglah sis perut x bsr sgt mengandung. sbb nnt lps beranak, perut akan jd menggeleber bekas kita pregnant. sy ni jenis cpt bsr perut. xdpt elak. semua anak sy besar2 lahir 😅 Asalkan baby tu berkembang dgn sihat, oklah tu. xpayah risau perut kecil. lg bagus

9mo trước

Owww mcm tu eh hehe okay thankss ❤️😋

haah la kan...masa anak first 5bulan dah nampak besar..kali ni anak ke2 x muncul lagi baby bump..tngok mummy yg due date bulan 6 Pon dah jelas baby bump..haha tapi bagus jugak boleh cover lagi

normal.... sya berfizikal besar... so selalu prgnnt org xperasan... tahu2 tnya jaga anak org ke? am like what??.ni anak sendiri... dri anak 1 hgga 3 mcm tu...

Hehe sy 20w jgk sama la kita tk nampak mcm preggy pun pakai baju macam biasa 😂 kdg org tegur kenapa jalan slow pdhal kita ni mengah mngandung diorg tktahu

9mo trước

Kan😂 ada jgk rasa nk terkangkang

normal...sbb sye dh 23 week pon kadang x nmpk jgk perut...kalau bgun pagi mmg x nmpk sgt mcm mengandung...tpi start tgh hari dh nmpk dh

normal ja sis, sy 5 bulan pn tak nmpk lagi. mgkin sbb bdan sy kecik kot. as long as baby sihat tak pyh over thinking 😘

Aah normal je puan .. dont worry .. sy 6bln now xnmpk lg .. tp ms anak 1st dulu msk 8bln dh jln mcm penguin😄😄😄

9mo trước

Oooo mcm tu ehh okay2 hehehe

Mcm sy sis bby no 2.. Normal je.. Sy jnis bdn kcik dan pki bju pn besar2 mmg xnmpk sgt.. scan suma ok..

kita geng sis, sy pun tinggi.. sy pun pi scan sebab risau. tapi semuanya normal..

Normal sis..nnt dh 6-7 bulan boleh nmpak sikit..hujung2 lagi lag tiba2 boyot hahaha

9mo trước

Owww hahaha okeh kene standby tshirt laki😂