kebas

normal ke preg mnggu ke 17 6 hr punggung rsa kebas teramat sgt

6 Các câu trả lời

klau preggy sis mmg duduk lame xbole sis . brdiri lame2 jln trlmpau lame pon xbole sis sbb mmg akn ad bhagian yg sakit2 . tmbh2 klau ad bengkak2 mcm kaki muka ke ap ke . bengkak tu ad sesetgh ibu preggy sakit . ad sesetgh xsakit . normal sis . sy dlu awl preggy sakit lutut susa nk bgun dri duduk tu . sakit sgt pdhl xprnh sakit lutut . mse sujud pon sakit . huhu tpi da ilang dh . sekrg xbole duduk lame sbb sakit bwh payudara sbb bby da 31week .

Normal..sya dulu punggung kebas + jari pun kebas kat ujung..lepas bsalin hilang dh 😁

Saya pula rasa benda tarik je dkt ari2.. 17w jgk.. Tapi fikir positif je

Sama ngan sy pn.. Duduk lama sikit rs kebas sakit smua ada

Hormon tu

Normal..nak dekat due lagi terasa