Saya 13weeks 1day pregnant

Normal ke perut tak nampak lagi ? Perut saya kempis mcm tk pregnant pun tapi bila pergi scan baby dah besar dah berbentuk semua kaki tgn cuma perut je tk besar lagi 🥺 #firstmom #bantusharing

28 Các câu trả lời

normal. xperlu risau perut awak kecik. yg penting baby awak membesar mengikut week sepatotnya. sy sendiri masa 1st pregnancy 7@8m baru nampak perut. bila pregnant 2nd baby 5@6m org igt dh nak bersalin. kije tanya sy bila due. masa tu mcm stress juga la. jadi sy prefer perut xnmpk lg. dn perkembangan baby sy okay☺️

its normal. i 6bulan sekarang first baby but perut tak nampak pun, i jalah rasa perut i besar tapi orang lain siap boleh cakap lagi " perut tak besar pun, anak kecik kot" lol persetankan jalah, as long as baby sihat. even sedih jugak sometimes rasa macam eh betul ka anak aku kecik 😢

1y trước

abaikan mulut orang. yang penting baby sihat membesar dan baik2 cukup sifat sempurna.

Normal sis, saya pun 13week juga perut macam perut buncit je 🤣🤣 tapi scan baby dah besar. Alhamdulilah 🥰 jangan risau, docter cakap sebab maybe dalam perut kita still banyak ruang, sebab tu baby tak nampak sangat

sy dah 9w ,tp semalam trun darah sikit p klinik Dr scan bru 6w ,sedih🥺Dr bg ubat kuat rahim,normal ke tak smua nih ,rsau lh ,lg 2w pergi scan smula ,tp pernah gugur sblom nih 12w

sy pon first mom 😃 sama laa mcm sy sis hari ni cukup 13 weeks tapi perut tak nampak risau juga tapi bila pergi scan baby dah besar Alhamdulillah baby keadaan baik 🤲🤰

Normal sis. Saya first pregnancy 5 bulan baru nampak tu pun macam buncit je. Tak nampak macam pregnant. Dah 3rd trimester baru lah nampak macam orang mengandung 😅

normal saya 5 bulan baru ada perut sikit, 7 bln baru rasa wow tegangnya perut 😂😂 sampai susah tido. 4 months below pakai baju kurung pun org x tau pregnant

saya 6 bulan baru nmpk perut kedepan sikit.. tu pn kalau x pkai baju la. jadi saya sorang je yg nmpk. org lain xperasan pn sy pregnant.. hahaha

1y trước

haha kann.. ni perut baru nampak sikit anak sulung tegur 'mama jgn makan banyak sangat.. nanti gemokk' bdekahh sy 🤣🤣 btw anak 1st 4 tahun.. ni pregnant 6bulan jgk cm sis

Sya pregnant pon kecik perut,badan naik 7kg j,,,,tpi baby saya lahir 3kg,,,,jnji sehat dan jaga pola mkn yg sehat untuk baby dlm perut kita

Normal je sis, yang penting baby membesar dgn sihat mengikut week. Saya first and second baby pun perut macam tu dah 7@8 baru nampak perut