ingin tahu

Normal ke period banyak selepas bersalin..saya dah habis pantang dan sekarang baru datang period..tapi hari 1st tak banyak masuk hari ke 3 n ke 4 banyak keluar..

1 Trả lời

Normal rsnye sis..sy pn ritu alami yg sm mcm sis... Smpai la.ank dh umo 5bln ni sgt2 byk bila dtg nye..klu dlu xsmpai tembus pad..la.ni mmg sgt2 heavy lepas bersalin 😅✌..smpai 3 hri alami mcmtu...

5y trước

Oo sbb sy de ambil suntikan perancang..takut juga effect pe2