Normal ke najis warna macam ni?

Normal ke najis macamni? Anak saya fully susu formula sebab anak takmau susu badan.. Sekarang dia minum susu frisolac AR, sebab anak kerap muntah jadi dr suggest bagi susu yg ada anti regurgitasi.. awal2 najis okay tapi masuk tin ke 5&6 saya perasan dia macam susah nak berak najis pun tak banyak macam selalu kadang sampai meneran2 perlu ke saya tukar susu lagi? Sorry saya first time mummy mohon bantu tq ☺️ #ingintahu #bantujawab

Normal ke najis warna macam ni?
5 Các câu trả lời

Ada juga bayi yg mula2 serasi dgn susu jenama A. Lama2 tak serasi pulak. Boleh jadi bayi puan mcm tu. Najis pon dh x cantik. Mcm berak keras.

najis pale tu, try tanya doktor. sbb biasa baby dlm wad kalau najis pale yellow gini kami inform doktor

1mo trước

Ouh yeke okay baik2 tq ya

Nampak macam tak normal sebab warna pucat dan seketul..cuba cek ke doktor dahulu

susu fm follow sukatan kan? xde kurgkn atau lebihkn?

1mo trước

Yup follow sukatan takde lebih takde kurang

dah berapa hari dia berak mcmtu?

1mo trước

Masuk harini dah 2 hari najis nye seketul camtu.. normal ke kalau cmni sis?