Najis Baby

Baby 1 month, minum susu frisolac AR (fully FM), normal ke najis macamni?

Najis Baby
4 Các câu trả lời

Yes normal. Sama dengan baby sy masa minum susu ni smpaii la 3 bulan. Sy ada lg dua tin baru kat rumah, sis nak tak? Sy nak jual sbb baby dah tak minum, dia dah tak muntah2 so sy tukar susu biasa. Sy baru seminggu tukar susu.

1y trước

Dr ckp normally usia 3 bulan baby akan kurang muntah. Nnti sis cuba susu biasa lepas dah 3 bulan pulak.

Sis kerap berak tak? Sehari brp kali?

Normal. Baby sy pun sama.

normal sis