Normal ke najis berwarna hitam , sy bru tukar vitamin Maltofer

Normal ke najis brwarna hitam

16 Các câu trả lời

Saya mkn zincofer najis mmg colour tu pun.. Mak saya kata sbb iron dlm ubt tu.. Air kencing pun tk jernih dh walaupun minum air masak bnyakkk..

normal sis.. najis hitam tu disebabkan kandungan iron dlm ubat tu.. jgn risau..

3y trước

alhamdulillah ..sy risau juga sbb tiba2 najis btukar warna ,, rupanya sebab makan maltoper ..

sy mkn iberet folic acid pn najis jd itam..sblm ni idokk

sama kita sis makan maltofer najis jadi hitam 😅😅

blh x shear cara makan meltofer?? baru nk try

2y trước

seeloknye mkn sehari dua kali..pagi n mlm..mkn maltofer sbelum mkn @ slepas mkn pun blh..

samaa lah saya makan maltofer pun jdi hitam.

saya telan obimin pun sama najis hitam.

Saya mkan maltofer jgk, normal sis

normal .sbb kita makan ubt

normalllll