Warna najis baby 2 bulan setengah

Normal ke najis baby mcam ni? Minum susu S26 kotak pink. Baby berak 2 hari sekali, dan susah nak berak. #firstmom #SeriusTanya #bantujawab

Warna najis baby 2 bulan setengah
3 Các câu trả lời

Hi, saya pun bagi anak minum S26 before. Mmg najis anak macam ni, berak selang sehari. Kadang dua kali sehari. Bgtahu nurse kk, dia kata normal je tapi cuba tukar susu. Saya cuba tukar susu Dutch Baby, Alhamdulillah anak saya dah start berak warna kuning, hari hari berak. Cuba try tukar susu pulak, tengok macam mana. Susu mmg kena try and error.

sis anak saya masa minum s26 memang macam ni jugak. tukar dupro baru sesuai dengan dia berak cantik dan senang berak

4mo trước

sebelum ni bagi susu dupro. berak sekali sehari tapi perut kembung. dan lama2 start susah berak. tukar susu s26.