risau

normal ke muntah-muntah, loya sama macam masa mula mengandung datang balik masa 35 weeks pregnant nih, ?

12 Các câu trả lời

Normal la tu sis.. Sy skrg 34w bru strt alahan balik.. Dh rsa penat nk bwakperut berat lg.. Alahan lg.. Sllu rsa letih.. Dh x boleh nk mkn byk mcm sbelum ni risau muntah balik..

Saya masuk 30weeks dah start pening2 kepala n loya2....saya ada baca normal ade sickness morning balik masuk 30weeks sbb pertambahan hormon

Sama la saya pon..tapi alhamdulilah tak seteruk trimester pertama tu.. Sllu muntah2 tapi lalu ja makan.. 😂

Normal sis..sy mase 30weeks morning sickness dtg balik..Masa tu rasa nk buat keje pn mls 😪

sama! sy masa 32w dah start dtg simptom2 masa 1st tri tu..dgn naik rashes2 semua 😊

normal sis.. sy pn sme sis.. dh 35w loya mual muntah sme mcm awl prgnant dlu..

Normal sis. Saya pun sama, muntah2 n sakit kepala. Doc kata hormon huhu

Biasalah tu ad sesetengah org tu alahan smpai bersalin

Sye 36w pn dtg blik loya2, tp xmntah la.. Normal kot.

Sama sis 😓