5 weeks 6 days loya & kerap muntah normal ka?

Makan & minum apa mesti muntah balik, sampai tak tahu nak makan apa 🥲

2 Các câu trả lời

Kalau boleh, awalkan makan sebelum start rasa mual tu ya ❤️ sbb bila perut dah masuk angin, akan lebih teruk rasa alahan tu. makan kuantiti sedikit tapi kerap. mmg waktu pregnant takleh hadap sekaligus lagi2 yg alahan❤️ Semoga dipermudahkan urusan Puan dalam journey pregnant ni

normal. keep cari mknan apa yg boleh masuk. pasta, mi, roti, pau, oat, granola