patut ke saya stop

Normal ke minum Susu Ammum Kerap menbuang air besar lepastu kerap ketut buang angin . ? macam semalam Saya duk sakit perut berbunyi ² sampai ke toilet cirit birit banyak Sampai tak cukup tido rasa harini ..

2 Các câu trả lời

Saye pernah minum susu anmum mase hamil , kerap jugak buang air besar macam sembelit .. mungkin susu tu tak sesuai dengan kita and sekarang saye minum enfamama now dah ok , takde sakit perut nak buang air besar , and takde nak buang angin ?

Sama la saya minum susu anmum perut rasa berangin je lepas tu cirit birit. Saya stop terus. Sekarang tengah survey2 utk cuba susu lain plak.