Mengandung 3 bulan

Normal ke mengandung 3 bulan dan kali pertama mengandung, baby bump masih tak nampak? Kadang macam risau kenapa tak nampak

9 Các câu trả lời

Saya pulak mgkin mcm jenis buncit sikit,sblm prgnant sejak prgnant ni mcm timbul sikit, org tegur dah berapa bulan, saya bru 3 bulan, tapi org tegur macam dah 6/7 bulan. hahaha. mak saya pun tgur perut nmpak la jugakk. heheh. Saya saja gurau kata ada 2 baby, pdhal scan stu je. hehe. Tapi org kata mmg perut 6 bln kdg bru nmpak sikit, mgkin awak kurus, kdg perut x nmpakk.

2y trước

hehe, sabar sis, nnti nampak jugak baby bump dia, mesti comel😊

saya pun sama tktau baby bump ke lemak ha , kadang confius aku ni mengandung ke tak , kadang jadi memikir budak ni sihat ke tak , ade ke tk ni . Selalu kena tegur ngn husb jangan fikir bukan bukan. Tapi tah la mengandung ni fikiran nya banyak yg bukan ii 😂

2y trước

hahaha.. biasa laa peknen ni mmg overthinking sikit.. kte sama..ahahaa..

its normal mmy.. klau nmpk pon sikit jee.. nmpk cam buncit.. tp sbnr nye bby bump kte.. no worries mmy.. sy pon sama..ada kwn2 sy.. peknen da sarat pon.. prot tak nmpk.. jgn risau tauu.. asalkn bby sht and mmbsr 😁

3 bulan bby bru sebesar buah plum @ rambutan.. bby sihat ke tak bukan based on bby bump..as long as awak pegi checkup, scan bby, bby okay dan sihat. So tak jdi masalah..bump ni no 2..

2y trước

Ohhh okay okay terima kasihh. Kl jauh sangat tu haha

hahaa sma dgn sya sis. bru 3 buln n 1st pregnt pun still xnmpk baby bump lg. yg nmpk lemak2 haha. xpe sis yg pntg kita tahu ank kita sihat. ☺️

saya pun ni tatau la yang nampak ni baby bump ke ataupun perut berlemak..sbb saya gemuk 🤣🤣 selalunya kalo baru 3 bulan tak nmpk lg..

2y trước

Saya rasa kita sama. Mungkin lemak 🤣

Tk pnting pun baby bump nk nmpk ke tk. nk2 klau first time, mmg lmbt nmpk. 6 bulan ke atas. Janji baby sihat. Just enjoy the journey.

2y trước

Tak mengharapkan nampak pun cuma sekarang fikir dia sihat ke dalam tu macam tak bekembang membesar jee huhu

hhah sama.. org kata curious kan.. buncit ka bby bump.. 😅 .inshallah semoga yg baik2 aja tok bby kita semua🥰

Normal. 3 bulan baby baru masuk 5cm+ mmg belum nampak baby bump msa ni. Yg nmpk tu kbnykan bloated je.

2y trước

Oh faham faham. Terima kasih