Ingin tahu

Normal ke kalau first mengandung baby bump tak nampak walaupun usia kandungan sudah 19 minggu.

4 Các câu trả lời

Saya first pregnancy. Skrg dah 18w4d, baby bump tak nmpak lagi. Confius kadang-2 saya ni pregnant ke tak sbb kawan-2 yg pregnant sama ngan saya dah nmpak perut. Seawal 3 bulan dah nmpak. Tapi saya belum nmpak lagi. Ada jgakk yg ckp, maybe saya punya perut jenis tebal + saya pun jenis chubby. Nanti dah 7 8 bulan baru nmpak kot 🤨

normal. usually by 3rd trimester baru la ada bayang2. klu dh pernah mengandung awal la nmpk

normal je awk.. sy dlu 5 bulan ke ats bru nampk bby bump

normal..sya 8m baru nmpk perut untuk 1st pregnant..