Baby bump…

Ada ke mommies yg mengandung 15weeks+ masih belum nampak baby bump? #ingintahu

4 Các câu trả lời

belum nampak as in tak ada bump langsung atau tak nampak sebab baju longgar? kalau sebab pakai baju longgar tu normal je sis. saya 18+w sekarang ni pun kalau orang tak perhati tak perasan pun ada bump.

Saya pun tak nampak sis. Kalau anak first orang kata normal. Tapi kita pulak yg overthinking. Hehe

Sy nampak je..tp xmenonjol sngt, org masih xperasan kecuali klau pakai ketat

6mo trước

betul klau pkai longgar bila berdiri depan cermin rasa mcm tak pregnant pon 😂

saya 17 weeks x nampak lagi hehe