Mual teruk.

Normal ke masih TM1 rasa taknak makan? lepastu pening dan always mual?

12 Các câu trả lời

Normal sis..sy masa TM1, mual teruk..takboleh bau lauk pauk…bila makan nasi je akan muntah balik..berat sy turun 8 kilo. Tp kadang kena paksa jugak makan la roti ke biskut ke yg boleh tambah tenaga.

Normal sis. Make sure mkn on time. Sy dulu ptg ptg selalu mual mual & muntah. Kalau jumpa nurse kat kk inform dorg. Dorg akn bg ubat. Mummy mengandung tkleh weight loss lebih sgt tau. Take care! 🌸

normal sis . alah xsama tiap org . saya alah air putih . xleh bau tumis . masuk t2 . kurg dh alah

3y trước

skrg saya dh boleh minum air putih dh . Alhamdulillah :D

normal sis. saya masa tm1 kurang sangat selera makan. smpai berat badan saya turun 5kg.

normal sis...nanti akan beransur hilang bila dah masuk TM2

Normal.. msuk sm2 bru selera makan tu baik ..

Normal. Kuatkan semangat ya!

Normal je sis.

Normal

normal