Cucuk perancang

Normal ke lepas amik cucuk depo darah period keluar sikit sikit ? Dah dua bulan jadi macam ni . Perlu ke amik ubat berenti darah?

6 Các câu trả lời

Kalau darah keluar non stop mungkin tak sesuai. Saya ada pengalaman hampir setahun macam tu. Kena ambik ubat stop bleeding. Ambik ubat hormon. Maksudnya dia kacau hormon tak sesuai dengan badan. Sangat tak selesa sebab darah keluar hari2 nak solat kena tukar cuci bersih. Dah setahun tukar pakai iucd alhamdulillah okay period back to normal. Sis boleh jumpa doktor n bagitau cerita semua. Nanti doktor akan advice

11mo trước

Ouhhh okay faham faham .. nak kena mintak ubat berenti darah mcm tu

normal, spotting kn. sye dlu amik kat kk mcm tu la.. 2bln spotting je. sye tukar amik kat klinik swasta yg 3bln punye, x period hehe.. die same cume ade la beza sikit sbb tu yg 3bln tu x period banding yg kk tu 😅

normal sis.. sy pon cmtu dlu..

tk ssuai ng sis kut

maybe xsesuai

maybe normal