Baby selsema

Normal ke klu baby stiap bulan selsema..bgaimana cara nk hilang kn selsema bayi..ank saya 3bulan selsema asik nangis je

1 Trả lời

Memang dia akan asyik nangis, sebab baby ni tak pandai nafas ikut mulut lagi. Baby ni nasal breather. Kalau boleh bawak je pergi klinik pakar kanak2 tu. Maybe doctor akan bagi baby sedut neb Lepastu kalau awak tidur guna kipas stand tu, make sure kipas tak direct dekat kepala baby. Biar kipas tu berpusing. Kalau pakai aircond pulak bukak kejap2 je untuk sejukkan bilik, bila dah sejuk boleh tutup. Jangan biar terbukak je. Lagipun sekarang ni memang musim budak2 sakit, sebab cuaca

3y trước

ok saya faham..terima kasih bg penjelasan