Demam masa first pregnant..

Normal ke klau first preggy nak demam2 rasa?? Macam mana sis?

16 Các câu trả lời

Normal. Sy Sekali pakej batuk 😂 redooooo sebulan xsentuh air sejuk lgsung dgn tkleh makan ubtnya 😅😅 Rasaa nk guling2 nangis cm budak2 bila xdpt mainan 🤣🤣 Kenangan sungguhhh Bertabah yaaa ibuuu

Klu blm ada virus ni boleh kata ya hampir semua yg prgnt akan rasa demam2.. tapi bila virus ni ada, sukar nak pastikan demam biasa, demam prgnt, demam virus.. so kena monitor setiap masa.

4y trước

Tau takpe..sampai saya nak keluar beli barang dapur pun tak berani..hahahha

Sis domam siap mam ubat batuk ubt domam 3ari lege pas tu demam ag sebulan 4 kali pai mik darah test last final br dpt tahu ngandung adeh.... Tp amin nasib xdo pape jadi...

Normal...sy dlu pakej selsema dgn batuk skli 😅😅 Tp awal2 preggy dr x bg ubat..suruh bnyk mnum air kosong je

Sama dgn sy dlu..nurse soh buat madu+lemon je..minum smp elok.. alhamdulillah, mmg tak de makan panadol

Normal..klu mmg x thn, jumpa doc..nti dia bagi ubat yg ibu mngndung bleh makan

Normal sis..klu kne demam pns..better g hsptl or klnik

saya pun dmam jga mse kndungan dlm 2 bulan tpi 3 hri je..

Sya pun mcm tu jugak. Demam siap demam teruk lagi hehe

Normal sis saya pn 1st preggy demam gak..