kerap kencing

normal ke kerap kencing di awal kehamilan ni?

15 Các câu trả lời

normal sis .. nnti klau masok 3rd trimster, lagi hebat rasa nk p kencing .. dlm 5minit, blh smpai 2kali 😅 even kluar skit je kncing tu, tp rasa nk kencing mcm byk je

5y trước

mmg gitu sis .. kdg2 rasa nk ddk je dlm toilet 😂😂

Ya2.jgn takut...sy dh masuk 2 buln lebih dh..becnte dgn toilet...dh xboleh d pishkn dri nie dri nye..hahahaha...jenuh gk kehulur kehilir...ngadp nye

5y trước

Hahaha...demi ank..

Mmg Normal..nnt dah second trimester nnt xde dah...nk dkat bersalin nnt kerap kencing lg😁😁

Saya pun kerap kecing first trimester.. tapi kecing Tu sikit2 je... Doc cakap normal... Huhu

sebab saya nak g umrah ni nak naik bas tu dok pk cemana la... 😂😂😂😂

Normal sangat..masa tu akan rasa letihnya nk ulang alik toilet tp jangan tahan tau..😀

5y trước

tak tahan.. mmg terus pegi ja.. mmg tak boleh tahan lah 😂😂😂😋

Normal sis

normal

normal lah itu

Normal je tu