Keputihan saat hamil

Normal ke keputihan.. Tak lah banyak tapi ada... Tak berbau dan tak gatal jugak... Saya bru 17 week

7 Các câu trả lời

keputihan time preg normal... kalau rasa byk blh try cuci dgn air suam + garam 3 hari... kalau gatal, warna selain putih @ cream sikit bgithu nurse... kalau betul gbs blh rawat awl2

normal semasa hamil ada keputihan. tak normal jika keputihan awak tu terlalu banyak, berbau, bertukar warna dan menyebabkan kegatalan

normal.. selagi dia tak bertukar warna, gatal, berbau, yang tu tak normal kene check.

normal je selagi tak berbau dan berwarna

Kurangkan makan manis

normal sis 😊

normal