Peluh dekat kepala baby

Normal ke kepala baby kerap sangat berpeluh. baby 6months. depan kipas pon peluh. dalam kereta even on aircond. kepala sahaja peluh.

3 Các câu trả lời

samalah anak saya pun, kepala dia selalu rasa panas, kdg ingat demam 😅. dan cepat sgt berpeluh, kdg sampai basah lapik kepala.

Anak saya begitu bila nak tidur. Hormon stress keluar melalui peluh. Bagi saya, ia normal.

1y trước

Tak pasti hilang sendiri ke tak sbb anak masih mengalaminya

anak saya pon kuat peluh🤣

1y trước

haah 2x sehari mesti syampu. rambut pulak tebal ... nasib hihi takpelah alhamdulillah moga anak sis sentiasa sihat dan comel🤩