Normal Ke

Normal ke keluar tompokan darah... Sy pregnant 5week...tahun lepas sy pernah keguguran ketika usia kndgan 8 week... Risau nya..

7 Các câu trả lời

sis blh refer hospital nti doc akn bg ubt kuatkan rahim..insyaallah xde ape2 sis...kdg2 spotting brlaku d awl khamilan sbb penempelan janin...tp lain org lain keadaan...sy dlu spotting hmpir sblan dn heavy bleeding 3x... alhamdulillah dh stop dn skg dh 23 weeks

5y trước

xde sis...doc pn xthu sbb ape..doc cma ckp rhim lmah... lpastu sy kna comsume duphaston smpai skg...pnah ambik injection utk stop bleeding jgk slma 4 minggu brturut trut...

Sy pun ada tompokan darah masa 5 weeks hrtu.. Doktor scan.. Pastu ckp ok je.. Pastu dia bagi ubat.. Skrg dh xde tompokan darah.. Jadi sis perlu g jumpa doktor.. Doktor nnti rekomen ubat yg sesuai

5y trước

Sbb pnah ggur tu risau.... Ok nt kn g chek dr ni.. Ten q

Sis try minta obat kuat rahim, sebab kluaq darah tu pon bole jadi tanda rahim lemah

5y trước

Ok2 ten q

Sis g hospital sbb bahaya jugak.sbb penah ada keguguran sblm ni kan.

5y trước

A. Ah sbb pnah gugur tu risau

Implementation bleeding @ threatened miscarriage...

Xnormal. Cek doktor asap..

Sis kena ke klinik segera,

5y trước

Ok ten q