spotting coklet 10w pregnant

normal ke keluar spotting coklet semasa hamil 10minggu? keluar dalam kuantiti yg sedikit mcm penghujung period..ada hari dia keluar, ada hari xde..dlm beberapa hari ni dah..pregnant ank pertama dulu xde mcmni..

4 Các câu trả lời

normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting/bleeding awak. kalau penempelan pon hanya berlaku pada awal kandungan iaitu 4@5w dlm 1@2hari. setiap mommy condition dia tak sama. boleh jadi benda tu okay boleh jadi ancaman keguguran. dah jumpa doctor ke belom? kalau belom please jumpa doctor segera

Awal kehamilan tak normal sis kalau ada spotting atau bleeding. Kena cepat2 jumpa dr ada kes dr akan bekalkan ubat kuatkan rahim.

Dah check dengan doktor? Kalau belum sila pergi ya sebab tak normal.

pergi cek