Spot keputihan campur lendir light pink

Normal ke keluar spot keputihan cmpr light pink Kandungan skg 7weeks 6 days ,, ada sapa2 pernah mengalami nya?

2 Các câu trả lời

Hi Sis Shamilee..post dah 5month ago..tapi i search,i pun mengalami situasi sama now..7weeks 3days,ada keluar very light pink disharge,sikit je..jumpa doctor but doctor suruh rest tapi tak ada kasi ubat..now dah 3days past,tak ada apa2 light pink pun,just keputihan biasa.. Sis punya kandungan macam mana sekarang?

normal tpi kalau makin bnyk bgs g hsptl ye sis